Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
2 aug

Svetový rekord

V hlavnej úlohe ja, môj priateľ a jeho falošná predstava o víťazstve. Už rok sa s priateľom chystáme, že začneme behať a behu sa budeme aj pravidelne venovať. Predsavzatia sú výborné, ale iba keď sa plnia! Náš plán nám vyšiel na dva dni. Nebehali sme do odpadnutia, ale šetrili sme sa. Veď hneď na začiatku to netreba preháňať. Svalovica sa aj tak dostavila, no nebolo to nič prevratného a my sme to prežili.
Svetový rekord to nebol
Predtým než sme sa začali venovať tomuto športu, priateľ očakával lepší výkon, než akého sa dočkal. Bol sklamaný a zároveň nabudený, že nasledujúci deň zabehá 6 kolečiek (1500 metrov) na školskom ihrisku. Zistil si svetový rekord a nasledujúci deň behu sa mohol začať. A aby na túto udalosť nebol sám, zavolal si kamaráta, pre lepší pocit, že keď nezabehne, aspoň niekoho v behu porazí. Opak bol však pravdou. Celý deň sa na to psychicky pripravoval. Mal taktiku ako sa priblíži k svetovému rekordu a zároveň kamaráta porazí ľavou zadnou. Dal mi jasné inštrukcie ako merať čas a ako si zapisovať dôležité údaje o medzičasoch oboch bežcov. Keď sme dorazili na miesto určenia, začala sa rozcvička. Priateľ si ponaťahoval všetko svalstvo a ja som mala pocit, že na dnes by mohol mať aj dosť. 🙂 Vzal si do rúk papierik a ceruzku (takú malú z IKEY, iste poznáte :-)) a vytvoril tabuľku pozostávajúcu z jeho mena a mena kamaráta. V tabuľke figurovalo 6 kôl, pričom ja osobne som si myslela, že budú stačiť maximálne dve a mala som pravdu. Poviem vám, viac bolo okolo toho rečí ako behu.
Beh sa mohol začať
Chlapcov som odštartovala, stlačila som stopky a pozerala som na šprint môjho priateľa, ktorý vyrazil ako hladujúci lev, ktorý má pred sebou mäso priviazané o auto idúce rýchlosťou 80 kilometrov za hodinu. Na kamarátovi dosť zaostávajúcom za priateľom bolo z diaľky vidieť, že nechápe, čo môj priateľ nacvičuje. Áno vidina víťazstva a prekonania svetového rekordu je privysoká a privysoká je aj cena za podcenenie svojich síl. Priateľ po druhom kole “skolaboval” a ja som od smiechu dostávala kŕče do brucha. Jediným víťazom bol len kamarát, ktorý síce svetový rekord neprekonal, ale aspoň zabehol tých 6 kôl. Môj priateľ to rozdýchal a jeho túžba po víťazstve navrhla zabehnúť si ešte stovku. Túto dal s nasadením všetkých síl (aj tých poveternostných :-)). Vyhral, ale len o jednu stotinu sekundy. No nebuďte naňho hrdí! 
Moje večerné rande skončilo odprevádzaním priateľa na ihrisko, kde síce priateľ nedobehol víťazne tak ako chcel, ale i napriek tomu ho čakala víťazná pusa. Pre jeho bojovnosť si ju zaslúžil!

Na záberoch, okrem mňa, môžete vidieť aj top značky Koton, šortky značky C&A, sandále značky ELLE a kabelku from Rím. Farby, ktoré mám na sebe neodmysliteľne patria k letnému počasiu a nemali by aj vám chýbať v šatníku.

letný outfit_Oranžový top_Fialové šortky_svetový rekord_Katharine-fashion is beautiful
letný sviežy outfit_svetový rekord_Katharine-fashion is beautiful_Oranžový top_Fialové šortky
semišové oranžové sandále_svetový rekord_Katharine-fashion is beautiful_Oranžový top_Fialové šortky
Top: Koton, Šortky: C&A, Kabelka: Rím, Topánky: Elle
Fashion is beautiful
3 komentáre