Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
20 jan

AKO NOSIŤ KOŽUŠINU

Túto zimu sú kožušiny veľmi trendové. Už začiatkom tohto chladného počasia ste kožušinu mohli nájsť takmer v každom obchode s módou a doplnkami. Zohnať sa dali či už v podobe kožušinových búnd a kabátov, na čiapkach, šáloch, rukaviciach alebo dokonca aj v podobe kožušinovej štóly. Možnosť vyberať si ste mali naozaj veľkú. Teraz však ešte stále letia výpredaje, takže máte o to jedinečnejšiu príležitosť si niečo pekné kožušinové zaobstarať dokonca aj v zľavách. Ale poďte sa pozrieť na to, ako by sa dala taká nejaká kožušinová vec nosiť.

 

Nosíte módnu kožušinovú štólu

Štóla sa už nemusí nosiť len ako súčasť plesovej róby, ale v súčasnosti ju môžete použiť aj ako doplnok vášho bežného outfitu. Okrášli váš kabát, či si ju už prehodíte cez jedno rameno alebo klasicky okolo krku. V očiach ostatných budete vyzerať určite originálne. V tom momente všetci budú obdivovať nielen vaše sebavedomie, ale aj výborný zmysel pre štýl. Ak chcete vedieť ako nosiť kožušinovú štólu, tak sa nechajte inšpirovať, napríklad mnou obľúbenou Jankou z blogu Margifashion tu a tu.

 

Parka s kožušinou na kapucni
Ak vám nie je po chuti kožušinová štóla, zadovážte si parku s kapucňou, ktorú zdobí krásna kožušina. Tá je dostupná v bežných farbách ako béžová a čierna alebo vy, ktorí ste radi originálni si môžete zaobstarať parku, ktorej kožušina je výraznej, kontrastnej farby. Mne osobne sa páči a za “veľmi hriešnu” považujem kombináciu vojenskej zelenej parky, ktorej kapucňu lemuje oranžová kožušina alebo je spojená s krásnou kobaltovou modrou kožušinou. A inšpiráciu ako nosiť parku s kožušinou, môžete nájsť práve v tomto článku tu.

 

Vesty, ktoré ste si tak obľúbili

Kožušinová vesta je kúskom, ktorý dokáže byť fantastickou súčasťou vrstvenia. Nosiť sa dá na šatách, pričom môžete vestu so šatami previazať opaskom. Ďalej si vestu napríklad pokojne oblečte k módnym rolákom a širokým nohaviciam alebo džínsom. Kožušinová vesta ozvláštni aj váš kabát alebo bundu. Takto oblečená vesta môže ladiť s farbou kabáta alebo bundy. Prípadne ju zvoľte v inej farbe, čo určite je tiež zaujímavé. Je len na váš, pre ktorú z možností sa rozhodnete.

 

Kožušinová pokrývka na hlavu

Luxusne a elegantne budete pôsobiť práve s kožušinovou čiapkou. Áno, na jej nosenie treba extra dávku odvahy, ale pevne verím, že vy to zvládnete. V obchodoch dostať ku kožušinovej čiapke aj kožušinový šál, takže nič nie je lepšie ako mať k vášmu outfitu dokonalý doplnok.

 

AKO NOSÍM KOŽUŠINU

Keď sa mi do rúk dostal zelený kožuch z obchodu EyRI Fashion, tak som sa tešila ako malé dieťa. Ja viem, už by som z takýchto radostí mohla vyrásť, ale prečo sa oberať o úsmev, no nie? 🙂 Nielenže ma dostala jeho neuveriteľná zelená farba, ale aj jeho vypracovanie (je z umelej kožušiny a vyzerá ako pravý) a tiež jeho šikovná dĺžka. A ako som tento kožuch mohla skombinovať?

V prvom rade mi napadlo jeho použitie pri nejakých kokteilových šatách alebo spoločenských šatách, v ktorých by som vyrazila na párty alebo na ples. Ďalej som si povedala, že by som ho mohla využiť napríklad do práce, kde by som si ho obliekla na dobre padnúci kostým. Mne však šlo o čosi iné, a to trošku zaexperimentovať. Namiesto blúzky z ľahkého materiálu som si vybrala klasickú bielu košeľu, ktorú som zjemnila pridaním gombíkov a jemnej ružovej mašle zo šifónu. Namiesto elegantných nohavíc alebo sukne som si obliekla zvonové džínsy, ktoré už majú za sebou úctyhodný 10 rok. 🙂 No a kde sa očakávajú klasické elegantné čižmy, tak ja som stavila na slip-ony v odtieni kožušinovej bundy. V prípade kabelky je to jasné, vyhrala ružová! A teraz je len na vás, či sa mi takýto experiment vydaril.

 

Tak čo, páčia sa vám kožušiny alebo ani nie? Už ste si nejakú tú kúpili alebo ste prevetrali váš “starý” šatník?

Vaša Katharine

 
 Kožušinový kabát: EyRI Fashion House, Košeľa: Medicine, Gombíky: Galantéria, Mašľa: Metrový textil Anjel, Džínsy: Madoc, Topánky (Slip-ony): VašeTopánky, Kabelka: JEJ, Prstene: Brigide Bijoux

Fashion is beautiful

18 komentárov
  • Hard Rock Republica

    jééj toto je milé a tá zelená s tou ružovou ako pekne ide 🙂

    20. januára 2016 at 16:17
  • Martina, Elegant 40

    Povedlo se a na jednicku! Ten kozich je nadherny. Ten by se mi libil. Skvele kombinace a napady.

    20. januára 2016 at 18:22
  • ►Nadush

    Pristane ti to 🙂
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    20. januára 2016 at 18:25
  • Sofie futó

    Máš odvahu a moc ti to sluší!!!

    20. januára 2016 at 19:49
  • MargiFashion

    Krásny článok Kati. Ja som veľkou milovníčkou kožušín (umelých).
    Kožuch je nádherný a tá farba … no krása. Veľmi Ti sekne. Experiment chválim! Páčia sa mi aj zvonáče 🙂
    A ďakujem za zmienku v článku. Veľmi si to vážim 🙂

    Janka
    MargiFashion

    23. januára 2016 at 17:36
  • Mama Wears Prada

    Krásna kabelka a tie manžety, či gombíky na limci sú originálne, musím vyskúšať!

    24. januára 2016 at 20:28
  • Veronika Šmerdova

    Já bych si nějaký kožíšek koupila hned, ale bohužel bych vypadala jak medvěd 😀 Sluší ti to a chci pochválit ty zvonáče! Jinak ta růžová to krásně rozzářila…:-)
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    26. januára 2016 at 14:27
  • LucyL

    Krasna kombinacia 🙂

    18. februára 2016 at 8:34
  • Michaela hollá

    Moje srdce zaplakalo 🙂 aj ja chcem takú krásnu kabelku ♥

    https://miskaholla.blogspot.com/

    21. februára 2016 at 21:41