Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
28 feb

Topánky so zvieracou dušou

Shoes with your animal soul_Katharine-fashion is beautiful_Zvierací motív_Lodičky_Katarína Jakubčová_Fashion blogger

Opäť som sa trošku vybláznila na Polyvore a pripravila som pre vás zopár inšpirácií na tému zvierací motív, konkrétne obľúbenú zebru a dravé šelmy – leoparda a tigra. Minule som vám predstavila lodičky zlatej farby a ani dnes sa to nezaobíde bez síce iných, ale za to veľmi ženských topánok. Myslím si, že lodičky so vzorom nejakej mačkovitej šelmičky alebo pásikavej zebričky pôsobia tiež efektne, chic a vyvolávajú wow efekt. Ak sa vám zvieracie motívy zdajú príliš vulgárne, je čas zmeniť svoj názor. Popritom však nezabúdajte na zlaté pravidlo, že všetkého veľa škodí. Ja len, aby ste sa do tejto živočíšnej ríše nezamilovali doslova až po uši. Výsledkom by bola často vídaná leopardia žena alebo iná pózujúca encyklopédia zvierat.

topánky so zvieracou dušou

Rozhodne začnite topánkami, tie dokážu rýchlo zaujať a zároveň, ak zvierací motív použijete len na nohách, nemusíte sa obávať, že niečo pokazíte. Zaručene uspejete, ak ste oblečená jednofarebne a tým upriamite pozornosť práve na vaše topánkové skvosty. Ak si vo farbách veríte, inak povedané, ak sa nebojíte a hlavne viete takéto topánky skombinovať s konkrétnym mixom farieb oblečenia, tiež budete outfitom zaručene bodovať. Najvyšší level dosiahnete vtedy, ak je z vás doslova zvierací DJ a viete mixovať tento vzor s inými.

A teraz už poďme na obrázky:

Pozrite si prvý a oblečte sa do zamestnania! Aj pri týchto vzorovaných topánkach môžete pôsobiť elegantne. Nikoho nimi nevyrušujete, ale pritom dávate najavo svoje sebavedomie a to, že ste nad vecou. Poviem to jednoducho. Ak vás v práci vytočí šéf,  nič si z toho nerobíte, pretože po skončení pracovnej doby si to namierite s kamarátmi do mesta a poriadne to roztočíte. Tieto topánky o vás hovoria, že váš deň sa prácou nekončí!

Shoes with your animal soul_Katharine-fashion is beautiful_Zvierací motív_Lodičky_topánky so zvieracou dušou
Dáme kávu? Stretneme sa v meste, v tej super kaviarničke na rohu ulice na námestí. Čo tak obliecť sa podľa druhého obrázku. Budete sa cítiť pohodlne, ležérne a nezapriete v sebe skrytú šelmu. Takto oblečená môžete ísť aj napríklad do práce za predpokladu, že ste na pozícii módnej redaktorky XY magazínu alebo máte u svojho zamestnávateľa povolené tzv. voľné piatky.
Shoes with your animal soul_Katharine-fashion is beautiful_Zvierací motív_Lodičky_topánky so zvieracou dušou
Ak ste milovníčkou prechodov pre chodcov :-), leopard a tiger u vás šancu nemajú, ste jasná zebra! Tento outfit si viem predstaviť na prechádzke po parku držiac sa s priateľom za ruku. Dnes máte chuť na romantiku, chcete sa túliť a maznať. Vo vnútri ste sa však nezmenili. Ste to stále vy, divoká a nespútaná ako zebra, topánky sú toho dôkazom.
Shoes with your animal soul_Katharine-fashion is beautiful_Zvierací motív_Lodičky
Dostali ste pozvánku na súkromný večierok, priateľ vám práve dal lístok na Pucciniho Toscu alebo idete na narodeninovú, predvianočnú, či silvestrovskú oslavu? Kuk nižšie, oblečte sa a bežte, aby ste nezmeškali. Vaša “mačička” musí ísť jednoznačne s vami!
Shoes with your animal soul_Katharine-fashion is beautiful_Zvierací motív_Lodičky          A na záver, také menšie safari aj na nákupoch. Obuv voľte podľa počasia, ale živočíšnosť v sebe nezaprite! Gumáky alebo baleríny, stále ste to vy.Katharine-fashion is beautiful_Zvierací motív_Lodičky_topánky so zvieracou dušou
Fashion is beautiful
 
24 komentárov
  • Katia Pili
    28. februára 2014 at 10:58
  • Lia Crystal

    Krásne kombinácie. Štvrtá sa mi páči asi najviac. Milujem zvieracie vzory a myslím, že aj veľa ďalších žien. 🙂
    Fashion Happenss

    28. februára 2014 at 16:07
  • Shauna Sharp

    I love your Blog
    Would you like us to follow each other ?
    if yes, just follow me and let me know so i can follow you back

    http://www.shaunasharp.com

    28. februára 2014 at 22:51
  • Bisma Rauf

    Leopard pattern is my favourite 🙂

    1. marca 2014 at 5:33
  • Ambi Page

    great post dear !! xx
    http://www.ambifashion.com

    1. marca 2014 at 6:51
  • Patricia

    Krásne koláže, najviac ma uchvátila tá 4tá 🙂

    LeroseP

    1. marca 2014 at 9:22
  • Carmen Vecchio

    lovley outfits!

    http://www.mrsnoone.it/2014/03/pois-vintage/

    kiss

    Coming soon on my blog new Giveaway!

    Stay Tuned!

    1. marca 2014 at 16:52
  • Busola Coutts

    You put together very inspiring boards and i think the last one is my favorite. Love every single piece on there. Great job Catherine!

    http://www.thefashionstirfry.com

    1. marca 2014 at 17:31
  • Carmen Pastor

    Fantastic photos!I love it!
    I love your style and your blog,for this reason I follow it now!
    Kisses from http://miescueladetacones.blogspot.com.es/ carmen.

    1. marca 2014 at 19:23
  • godisable jacob

    lovely… inspiring
    http://melodyjacob1.blogspot.com

    2. marca 2014 at 11:46
  • Modrá Púpava

    Volakedy som mala bluzku so zebrovym vzorom. Celkom rada som ju nosievala, ale potom som robila jedneho dna prievan v skrini a snazila som sa zbavit oblecenia z lacnych materialov a odniesla si to aj zebrovana bluzka bola usita zo syntetickeho satenu tak skoncila v charite 😀 Keby som natrafila na nejaku zebru z lepsieho materialu tak urcite si este nejaku zadovazim. Ale celkovo neholdujem velmi animalnym vzorom. Myslim si ze je tam velmi tenka hranica kde vkus zacina hranicit z nevkusom. Zial nevkusne zvoleneho oblecenia so zvieracou potlacou su plne ulice. Tvoje kolaze su super, ale hlavne preto ze si s tymi zvieracimi vzormi narabala velmi citlivo. Napriklad ta cerveno, cierno bezova kombinacia s leopardimi lodickami. Nikdy by som si nemyslela ze by sa mi mohol leopard pacit ale to co si tam vybrala by som si kludne obliekla aj obula 😉
    Modrá púpava

    6. marca 2014 at 12:51
  • evie

    ja som s leopardom začala na šatke, zdá sa mi prijateľnejšie, na lodičky sa zatiaľ odhodlávam, ale veľmi pekne spracovaný článok, vidno za dním prácu a oceňujem to oduševnenie pri písaní, isto si týmto článkom navnadila na "zvieratko" viac báb:)

    23. marca 2014 at 21:31