Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
14 okt

Babie leto alebo ako som si šatami predĺžila leto v pohodlí domova

Babie leto alebo ako som si šatami_kaki šaty Zalando Lounge_detail_ootd_Katarína Jakubčová

Skoro to už vyzeralo tak, že sa nedočkám babieho leta a hneď sa prešupnem do chladného, zväčša upršaného jesenného počasia. Mala som viac menej melancholickú náladu a chýbala mi energia. Potrebovala som sa nabiť slnečnými lúčmi. Teraz, keď sa už počasie umúdrilo a privítala som babie leto s otvorenou náručou, nosím si saká, šaty, ľahké blúzky, lodičky, baleríny a vychutnávam si svoj šatník, ktorý inak nestíham vynosiť, lebo ma veľmi skoro prekvapí zlé, škaredé počasie.

Užívate si aj vy babie leto?

 

Šaty na moju narodeninovú oslavu

Ubehli dva mesiace, čo som oslávila okrúhle narodeniny. A keďže mi nie vždy vychádza moja predstava narodeninovej oslavy, tak som si ju naplánovala do posledných detailov. Splnilo sa mi všetko, čo som si zaumienila. Mojím želaním bolo predovšetkým osláviť narodeniny v kruhu najbližších doma s výbornou hostinou (neskôr aj vonku) a konečne s tortou podľa mojich predstáv a chutí. No a v neposlednom rade nesmeli chýbať moje nové šaty zo Zalando Lounge. V podstate ma zachránili pred nekončeným rozmýšľaním, čo si na moju narodeninovú oslavu oblečiem. Niežeby som si nemala z čoho vyberať, ale tým, že mi v danom momente dorazili, voľba bola jasná.

Tieto šaty by som si za bežných okolností nekúpila, ale boli vo výraznej zľave. Veď uznajte, nechceli by ste si vyskúšať 200,- € šaty, ktoré si bežne nekupujete a zrazu by boli za cenu 43,- €? Ja som nedokázala odolať. Veľkým plusom týchto šiat bol ich čiastočne odhalený chrbát a výrazné rukávy. Dokopy som ich mala na sebe dvakrát a priznám sa, že už teraz sa neviem dočkať budúceho leta ako si ich opäť vezmem, či už do práce, len tak do mesta alebo opäť na moju narodeninovú oslavu. 

 

Ako som objavila čaro nového nákupného klubu

Pri práci musím mať vždy pustené rádio, inak zaspávam a nepomôže mi ani veľký pohár kávy. Bez rádia sa nedokážem sústrediť. Kým iní majú radi ticho, u mňa musí byť pri práci akýkoľvek podmaz, či už vo forme pesničiek, rozhovorov, správ alebo reklamy. A hoci moja práca spočíva v prijímaní a v následnom spracovaní veľkého množstva informácií, stihla som zachytiť aj reklamu od nového nákupného klubu, známeho pod názvom Zalando Lounge. Dala som si pauzu a hneď som šla zistiť, o čo ide. Stiahla som si aplikáciu, zaregistrovala sa a výsledok už dobre poznáte. Kúpila som si už vyššie spomenuté šaty a bez povšimnutia neostali ani žlté semišové sandále. 

O Zalando Lounge prezradím len jedno, že ide o outlet, ale ak chcete zistiť viac, tak utekajte a rýchlo sa zaregistrujte. Lebo už teraz je neskoro. Určite budete z ponuky v dobrom slova zmysle milo prekvapení. Ale pozor, nieže dopadnete ako môj kolega, ktorý keď v noci nedokáže spať, objednáva cez ich aplikáciu jedna radosť. Našťastie pokiaľ ide o mňa, spím ako bábätko a je to cítiť v mojej peňaženke a aj na mojom účte v banke. 

 

 

Babie leto alebo ako som si šatami predĺžila_šaty_detail_výrazný rukáv_Katarína Jakubčová

 

Nedávno ma prekvapila moja kolegyňa výbornou, ručne robenou bonboniérou z internetového obchodu DOBRA ČOKOLÁDA. Tou mi však pripomenula okrúhle narodeniny, na ktoré som sa za posledné dva mesiace snažila zabudnúť. To veľké číslo, ktoré sa objavilo na mojej narodeninovej torte (podľa mňa chyba v písaní a v počítaní), mi robilo a robí závraty dodnes. Ale aj tak, ďakujem Ivka, bolo to od teba krásne.  

 

handmade bonboniéra_ručne vyrobená_slovensko

Babie leto alebo ako som si šatami predĺžila leto v pohodlí domova_žlté sandále Zalando Lounge_detail

Babie leto alebo ako som si šatami_šaty Zalando Lounge_výstrih na chrbte

Babie leto alebo ako som si šatami predĺžila leto v pohodlí domova_žlté sandále semiš_Zalando Lounge

ručne vyrobená bonboniéra_detail_Katarína Jakubčová

 

Keď som si kupovala šaty na leto, v prvom rade som hľadala nejaké jednofarebné, pretože väčšina mojich šiat je prevažne vzorovaná. Šaty v jednej farbe pôsobia za mňa elegantnejšie a dajú sa aj ľahšie skombinovať s doplnkami.

 

Babie leto alebo ako som si šatami_kaki šaty Zalando Lounge_Katarína Jakubčová_leto_ootd

 

Šaty a sandále: Zalando Lounge, Hodinky: Lennox

Fashion is beautiful

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.