Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
16 dec

MISTEROPTIC INTERVIEW

Tentokrát som sa vám rozhodla priniesť v rámci článku niečo nové a dúfam, že opäť zaujímavé. Téma slnečných okuliarov je pre mňa dôležitá a pri výbere tých správnych okuliarov si dávam veľmi záležať. O polarizácii, antireflexe, kvalite okuliarov a ich výbere viem všetko dôležité. No v obchodoch sa však často stretávam s neodborným personálom, ktorý chce ponúkať, ale nevie o tejto téme takmer nič. Bežný, neznalý zákazník sa potom môže nechať ľahko “opiť rožkom” a možno kúpi, čo ani sám pôvodne nechcel. A aby ľudia vedeli ako si správne vybrať, rozhodla som sa pre exkluzívne interview so spoločnosťou Misteroptic

MISTEROPTIC INTERVIEW
  1. Názov Misteroptic znie presvedčivo. Kto ste a čo ako zákazník u Vás získam?

Sme internetový obchod, fungujúci v Čechách už od roku 2012. Tento rok sme sa chceli viac priblížiť aj slovenským zákazníkom a založili tak slovenské stránky. Našim zákazníkom ponúkame široký výber originálnych dioptrických aj slnečných modelov v pohodlí domova.

  1. Prečo nakupovať v Misteroptic a nie cez iný eshop s okuliarmi? 

U nás ponúkame iba originálne okuliare autorizovaných značiek a veríme, že za priaznivé ceny. U nás zákazník nič neriskuje, ak by mu okuliare nesedeli, alebo inak nevyhovovali, môže ich vrátiť a my ihneď vraciame peniaze späť na účet.

  1. Aké slnečné okuliare sú u zákazníkov najobľúbenejšie a prečo je to tak podľa Vás?

Najobľúbenejšie sú jednoznačne okuliare značky Ray Ban a ak by sme mohli vyzdvihnúť jeden jediný model, budú to určite pilotky, ktoré pristanú snáď každému. Model Ray Ban AVIATOR je stálicou na svetovom trhu a aj u nás jednoznačne vedie. Tento model je v mnohých farebných variantoch a tak si všetci vyberú ten svoj.

4. V dnešnej dobe sociálnych sietí sú ľudia pomerne veľmi rýchlo informovaní o novinkách, ktoré si chcú následne zadovážiť. Téma optiky nie je žiadnou výnimkou. Ako často teda aktualizujete ponuku okuliarov vo Vašom eshope, aby boli dopyt vs ponuka v ideálnej rovnováhe?

Dalo by sa povedať, že našu ponuku aktualizujeme neustále. Sledujeme nové trendy a ponuky od našich dodávateľov a neustále dopĺňame nové modely.

  1. Pozrime sa na príklad: Firma Dolce Gabbana ponúka oficiálne aj iné rôzne zaujímavé slnečné okuliare, ktoré aktuálne v eshope neponúkate. Viete ich v prípade záujmu zákazníka zaobstarať? 

Samozrejme. Ak zákazník objaví nejaký model, o ktorý by mal záujem a na našich stránkach ho nenájde, sme schopní mu ho od dodávateľa objednať.

  1. Čo by ste odporučili a prečo? Slnečné okuliare s polarizáciou alebo bez nej?

Všetko záleží na vkuse a požiadavkách zákazníka. Polarizácia má mnoho výhod, ale sú aj zákazníci, ktorí polarizáciu nechcú. S každým zákazníkom sa radi porozprávame a individuálne preberieme konkrétne želanie. Sme k dispozícii na telefóne, chatu, e-mailu a všetky kontakty zákazník nájde na našich stránkach.

  1. Prečo sú polarizované okuliare (konkrétne od značky Polaroid) podstatne lacnejšie ako okuliare bez polarizácie (konkrétne od značky Dolce Gabbana)?

Nedokážem možno presne odpovedať, prečo je niektorá značka lacnejšia alebo drahšia ako iná. Firma Polaroid je jediná firma, ktorá si vyrába už niekoľko desaťročí svoje vlastné polarizačné šošovky, taktiež polarizáciu vymyslela a nemusí teda platiť licenciu.

  1. Ako sa hovorí, “Za málo peňazí, málo muziky”. Mohli by ste nám vysvetliť prečo nekupovať prehnane lacné okuliare a v čom sú hlavné riziká ich kúpy?

Veľmi nízka cena je podozrivá a každý, kto trochu rozumie zákonu trhu musí vedieť, že nemožno predať lacnejšie ako sa nakúpi. A napríklad originálne okuliare Ray Ban nemôžu stáť 40,- eur. Platí sa tu samozrejme nielen kvalita, ale aj originalita a značka. Nákupom prehnane lacných okuliarov nemáte záruku kvalitného alebo zdravotne nezávadného materiálu.

  1. Mám od Vás okuliare od značky Dolce Gabbana a už dlhšie mám aj iné od značky Prada. Napriek tomu, že ani jedny z nich nemajú polarizáciu, musím konštatovať, že sú skvelé! Ich plastové prevedenie je super hladké s krásnym leskom, plastové očnice sú hrubšie oproti lacnejším typom okuliarov a gradient je pôsobivý. V čom tkvie ten pocit luxusu z týchto okuliarov?

Tieto značky lipnú hlavne na kvalite, originalite a mnohokrát ručnej práci. Materiál nie je falošný a značka si trvá na svojom luxuse aj za cenu vyššej ceny. Stačí vziať taký model do ruky a hneď cítite, že držíte niečo extra. Dolce Gabbana je pojem, nie sú to len okuliare – je to módny doplnok, šperk, niečo jedinečného.

  1. Čo by ste si vybrali vy? Polaroid s polarizáciou za 100 € alebo Dolce Gabbana bez polarizácie za 200 €?

Na to nie je jednoznačná odpoveď. Ak by som vyberala model, ktorým by som chcela podčiarknuť svoju osobnosť a nezapadnúť v dave, určite by som siahla po modeli Dolce Gabanna. Ak by ma čakali služobné cesty a trávila by som viac času za volantom, okuliare s polarizáciou by mali prednosť.

  1. Čo je alfou a omegou pri výbere tých správnych, nezávadných okuliarov vo všeobecnosti? Na čo sa majú ľudia zamerať pri kúpe? Aké symboly a čísla si majú na okuliaroch všímať pri ich výbere?

Na našich stránkach zákazník nájde, ako presne spoznať originálne okuliare Ray Ban. Ale povedala by som, že sa to vzťahuje na všetky značkové modely. Originálne obaly, krabičky alebo puzdrá, samolepky s čiarovými kódmi, kde sú presné čísla modelov, farieb, veľkostí. Precízne vyrazené alebo vytlačené logá …

http://www.misteroptic.sk/novinky/ako-spoznat-originalne-okuliare-ray-ban/

  1. Aké sú Vaše obľúbené slnečné okuliare?

Nemôžem odpovedať inak, než Ray Ban 3025 003/3F a potom ešte model Polaroid 1006 3YG.

  1. Tip na vianočný darček pre ňu a pre neho z ponuky Vášho eshopu.

Práve teraz pred Vianocami jednoznačne vedú naše Darčekové poukazy v hodnotách 1000,- a 2000,- Kč, ktoré sú do 24.12.2016 dokonca za zvýhodnenú cenu 850,- a 1700,- Kč. Takýmto poukazom sa nedá siahnuť vedľa a obdarovaný si môže sám doma v pokoji vybrať model, ktorý sa mu bude najviac páčiť.

Tak snáď to pomohlo moji milí. Majte sa krásne.

Katharine

MISTEROPTIC INTERVIEW_Katharine-fashion is beautiful_blog 1_Slnečné okuliare Dolce&Gabbana_Fialový kabát_Black and white_Katarína Jakubčová_Fashion bloggerMISTEROPTIC INTERVIEW_Katharine-fashion is beautiful_blog 2_Slnečné okuliare Dolce&Gabbana_Fialový kabát_Black and white_Katarína Jakubčová_Fashion bloggerMISTEROPTIC INTERVIEW_Katharine-fashion is beautiful_blog 3_Slnečné okuliare Dolce&Gabbana_Fialový kabát_Black and white_Katarína Jakubčová_Fashion bloggerMISTEROPTIC INTERVIEW_Katharine-fashion is beautiful_blog 4_Slnečné okuliare Dolce&Gabbana_Fialový kabát_Black and white_Katarína Jakubčová_Fashion bloggerMISTEROPTIC INTERVIEW_Katharine-fashion is beautiful_blog 5_Slnečné okuliare Dolce&Gabbana_Fialový kabát_Black and white_Katarína Jakubčová_Fashion bloggerMISTEROPTIC INTERVIEW_Katharine-fashion is beautiful_blog 6_Slnečné okuliare Dolce&Gabbana_Fialový kabát_Black and white_Katarína Jakubčová_Fashion bloggerMISTEROPTIC INTERVIEW_Katharine-fashion is beautiful_blog 7_Slnečné okuliare Dolce&Gabbana_Fialový kabát_Black and white_Katarína Jakubčová_Fashion bloggerMISTEROPTIC INTERVIEW_Katharine-fashion is beautiful_blog 8_Slnečné okuliare Dolce&Gabbana_Fialový kabát_Black and white_Katarína Jakubčová_Fashion blogger

Pulóver: Zara, Sukňa: More&More, Fashion Outlet Parndorf, Kabát: Carlo Cecci, Kabelka: Nowy Targ, Poľsko, Šál: Koton, Čižmy: Hogl, Slnečné okuliare: Dolce Gabbana z eshopu Misteroptic.sk, Pančuchy: Calzedonia, Lesk na pery: Bell

Fashion is beautiful

23 komentárov