Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
13 mar

HURÁ DO ZLATEJ

Veľmi som sa potešila, keď som sa dozvedela, že zlatá sa dostáva do popredia a nosí sa oveľa viac ako kedysi. Ja zlatú jednoducho milujem. Či už na šperkoch, svetri, bunde, spoločenskej listovej kabelke alebo športovej obuvi, to je v podstate jedno. Je to dokonca už naozaj dlhšie, čo som si nič v zlatej nekúpila, a preto túžim po skvostnej sukni, prípadne šatách v tejto farbe. Ak máte podobný záujem, tak sa poďte pozrieť a inšpirovať tým ako zlatú vlastne nosiť a vyzerať v nej super.

 

SPOMIENKA NA ZLATÉ ČIŽMY

Nikdy nezabudnem na moje povestné zlaté čižmy. Prvýkrát, keď som ich priniesla domov, tak z nich všetci padali na zem. Naozaj, takéto výrazné čižmy sa nevidia každý deň a bolo veľkou odvahou nosiť ich. Hoci boli extravagantné už samotnou farbou, mali ešte aj ozdobný prešívaný vzor, čo ma pri pohľade na ne nenechalo ani na moment chladnou. Nosila som ich k všetkému čiernemu, kde čižmy dokázali najlepšie vyniknúť, ale aj k iným farebným kúskom. Aká škoda, že som už o ne prišla, ale ktovie, možno raz sa mi podobné podarí kúpiť. Až som si teraz povzdychla pri tejto chvíľke nostalgie. 🙂

O zlatej sa hovorí, že presahuje ročné obdobie, udalosť aj hodinu a ja s týmto tvrdením úplne súhlasím. Čudujem sa ľuďom, ktorí uprednostňujú striebornú pred zlatou, ktorá za každých okolností pôsobí teplo.

 

AKO NOSIŤ ZLATÚ:

Šaty a mokasíny

HURÁ DO ZLATEJ_Katharine-fashion is beautiful_Ako nosiť zlatú_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
Nájsť zlaté šaty je možno trošku náročné, ale ak ich predsa nájdete, neváhajte si ich kúpiť. To, že sa stanete ich vlastníčkou, určite neoľutujete. Teraz veľmi obľúbené sú aj mokasíny, a preto ich skúste skombinovať so štýlovými zlatými šatami a zaujímavou kabelkou. Môžete ich nosiť kdekoľvek, stačí len zmena doplnkov a outfit, kde sú dominantné tieto zlaté šaty, bude možné použiť do práce, na návštevu priateľov, či na spoločenské podujatie.

Nohavice a sandále

HURÁ DO ZLATEJ_Katharine-fashion is beautiful_Ako nosiť zlatú_Katarína Jakubčová_Fashion blogger

Viem, že väčšina z vás ulietava na nohaviciach, a tak im dáva prednosť pred šatami a sukňami. Vo všeobecnosti máte doma čierne, niektoré z vás aj nejaké farebné (častá je sivá, červená a biela), ale aj vzorované (populárne s motívom kvetov). Ak vás už takéto omrzeli, toto obdobie teraz praje zlatým nohaviciam. Skúste ich skombinovať s módnou pastelovo modrou blúzkou a čiernymi sandálikmi.

Celá v zlatom 

 all-goldNebojte sa ísť v zlatej od hlavy po päty – kto sa bojí, nech nechodí do lesa. Vy ste povahou a temperamentom ako Beyonce, takže zlatú si jednoducho hoďte hore i dole a dokonca aj na doplnky. Pozor však, aby ste nepôsobili ako jedna veľká vianočná ozdoba. Aby ste teda aj celá v zlatom pôsobili decentne, pozrite sa na obrázok vyššie.

Top, džínsy a tenisky

HURÁ DO ZLATEJ_Katharine-fashion is beautiful_Ako nosiť zlatú_Katarína Jakubčová_Fashion blogger

Existuje kombinácia aj pre menej náročných alebo menej odvážnych, ktorí chcú skúsiť niečo zlaté. Tým správnym tipom môžu byť zlaté tenisky, ktoré rozžiaria celý outfit. Ladí im to takmer so všetkým, čo si k nim oblečiete. Ja som vyskúšala použiť džínsy s vysokým pásom, trendovú blúzku odhaľujúcu ramená a s vychýreným modrobielym prúžkom. No a najlepšie sa mi k tomu hodila červená kabelka, ktorá tomu dodala taktiež šmrnc rovnako ako aj použitý šperk.

V závere len pripomínam, že zlatá už nie je výsostne farbou spoločenských večierkov, neskorých nocí, ale je vhodná aj na bežné nosenie v priebehu celého dňa. Viete už ako nosiť zlatú, resp. inšpiroval vás môj článok? 

Vaša Katharine. 🙂
A na Polyvore ma nájdete tu.
Fashion is beautiful
18 komentárov
  • Lucy L.

    Ano suhlasim, zlata uz nie je len na vecer ale patri aj na denne nosenie a pri spravnej kombinacii je velmi trendy a unikatne excentricka. U mna je to podobne aj so striebornou a glitter doplnkami, urcite sa netreba bat a ist do toho. Super Kati

    13. marca 2016 at 20:28
  • Mlle Coconath

    Lovely picks!
    xx
    Mademoiselle Coconath
    http://mllecoconath.com

    14. marca 2016 at 0:38
  • Hard Rock Republica

    som za, s bielou je to najvác 😉

    14. marca 2016 at 8:22
  • Dominika Makarova

    Neviem, ale na mňa nech robím čo robím zlatá je pre mňa celkom výstredná farba. Cez deň neviem či by som si ju obliekla, ostávam asi stále len pri zlatých hodinkách a možno zlatých naušničkách. Taktiež mám nové zlaté lodičky príjemného odtieňa – tie sú fajn – tie by som si vlastne obula aj v bežný deň. Inak fajn príspevok, len na mňa je aj tak dosť výstredná táto farba 🙂

    Dominika Makarová fashion blog

    14. marca 2016 at 16:08
  • Sybil

    so glam!! 😀

    Have a great week!
    Animated Confessions

    15. marca 2016 at 2:21
  • Martina, Elegant 40

    Krásné outfity, fantastické kombinace. Hned bych to nosila, ale ty pohledy těch lidí a to udivení. I tak si někdy přijdu jako Marťan.

    15. marca 2016 at 18:50
  • she.is.the.one

    dnes si sa trafila do mojho satnika 🙂

    16. marca 2016 at 9:29
  • DMD

    We love your selection!
    Especially the second one! Great work!
    http://dmdmagazine.com/

    16. marca 2016 at 12:06
  • NITA

    Kedysi som uprednostňovala skôr striebornú, no s pribúdajúcim vekom si viac a viac obľubujem zlatú. Ale páči sa mi viac na doplnkoch, šperkoch, topánkach a detailoch na oblečení a veľmi ju mám rada na bytových doplnkoch. Pokiaľ ide o zlaté odevy, je podľa mňa veľmi tenká hranica medzi vkusom a gýčom.

    NITA

    16. marca 2016 at 15:18