Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
11 máj

Dnes nosím elegantnú vestu

Povedala som si, že ja si takúto elegantnú vestu nekúpim a dnes ju už nosím s veľkou obľubou. Bohužiaľ opäť ide o trendový kúsok, ktorému som nedokázala odolať. Takýto typ vesty je už nejaký čas veľmi populárny a ak vestu ešte nemáte, možno robíte chybu. A prečo vlastne? Určite sa nájde pár dôvodov na jej zakúpenie, prípadne ak ste šikovné, tak si ju ušijete, pretože jej používaním zistíte, prečo je tak výnimočná!

        Ja som jej nosením pochopila, že dokáže zmeniť vzhľad, napríklad inak nezáživného topu. Ak si ju oblečiete, dokáže dať vášmu outfitu úplne iný rozmer. Vesta je čosi ako šperk, náhrdelník, ktorý keď si nasadíte na krk, krásne je schopný ozdobiť váš top, či šaty. A rovnako je to aj s vestou! Práve s ňou si viete predĺžiť štíhlu líniu, zakryť nedostatky ako sú širšie boky alebo vytŕčajúce bruško, či nebodaj spraviť z vášho outfitu čosi iné, čo tu možno ešte ani nebolo.

 

A ako ju nosiť?
  1. Už dávno ste zistili, že je aktuálny moderný široký strih nohavíc. Preto odporúčam takúto vestu nosiť so zvonovými nohavicami alebo s tzv. culottes (skrátená verzia širokých nohavíc; majú šik 3/4 dĺžku). Na vrch si pokojne dajte aj top bez rukávov a vaša vesta tak ešte krajšie vynikne.
  2. Vestu možno kombinovať aj s obtiahnutými sukňami v dĺžke po kolená a s blúzkou z ľahulinkého materiálu, ktorý je na jar / leto ako stvorený. Žensky budete pôsobiť so sandálikmi s tenkými remienkami.
  3. A čo tak skúsiť vestu bez topu, bez blúzky, len tak čisto na telo, ku ktorej by ste si obliekli dlhú, maxi sukňu, čo vy na to? Verte, že to funguje.
  4. Ak vám nestačí jedna vesta, zaobstarajte si ešte ďalšiu a tú si v rámci vrstvenia pokojne dajte pod tú prvú. Za predpokladu, že milujete minimalistický štýl, tak si zadovážte jednu čiernu a jednu bielu – black & white je predsa zaručená klasika! K vestám len použite jednoduché čierne elegantné nohavice v dĺžke po členky, obujte si mokasínky, do ruky si vezmite decentnú listovú kabelku, narúžujete si pery sýto červenou a vyrazte do spoločnosti s priateľmi.
  5. Zapôsobiť môžete aj s otvorenou vestou, ležérne padnúcou, pod ktorou máte krátky top a skinny so zvýšeným pásom. K tejto kombinácii vám však nesmú chýbať módne špicaté lodičky.
  6. Dobré je aj spojenie vesty so šatami v rovnakej dĺžke a je len na vás, či budú tón v tóne alebo v nejakom výraznom kontraste.

        Existuje veľa spôsobov a možností ako vestu ďalej nosiť a je len na vás, ktorý štýl vám vyhovuje, resp. ktorý sa vám páči najviac. Nezabúdajte ani na boho štýl, či námornícky štýl (predstavte si vestu so zlatými gombíkmi a k tomu biele široké nohavice s topom s čiernobielymi prúžkami), ktoré sú teraz na toto obdobie ako stvorené.

 

A ako nosím vestu ja?

        Dala som ju dokopy so žltou blúzkou, čím som kládla dôraz najmä na spomínanú vestu. Áno, chcela som, aby vynikla čo najlepšie. A hoci som milovníčkou sukní, príde z času na čas aj chvíľa na džínsové obdobie. Preto som vestu skombinovala s úzkymi džínsami, na ktorých sa mi páčia bočné prúžky, ktoré pekne ladia so samotnou blúzkou a s náhrdelníkom.

Dúfam, že sa vám dnešný OOTD páči presne tak, ako mne.

Vaša Katharine. 🙂

katharine-fashion-is-beautiful-blog-dnes-nosim-elegantnu-vestu-2-bloggerkatharine-fashion-is-beautiful-blog-dnes-nosim-elegantnu-vestu-3-bloggerkatharine-fashion-is-beautiful-blog-dnes-nosim-elegantnu-vestu-4-bloggerkatharine-fashion-is-beautiful-blog-dnes-nosim-elegantnu-vestu-5-bloggerkatharine-fashion-is-beautiful-blog-dnes-nosim-elegantnu-vestu-6-bloggerBlúzka a vesta: More & More, Fashion Outlet Parndorf, Džínsy: More & More, Fashion Outlet Parndorf, Kabelka: Nucelle, JEJ, Lodičky: Kati, Náhrdelník: JEJ, Náušnice: BRIGIDE BIJOUX

Fashion is beautiful

6 komentárov
  • Martina Elegant40

    Slusi ti to! Take jsem neodolala a jednu mu. Paradne zestihluje.

    11. mája 2016 at 16:41
  • Flosii Pham

    Super vesta. 🙂

    11. mája 2016 at 18:53
  • Zuy

    Vyzerá to skvelo 🙂 ale veľmi ma zaujala blúzka 🙂

    11. mája 2016 at 20:00