Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
4 apr

Týždenná správa na zamyslenie

Nebudem písať o móde, o módnych trendoch, ale presedlám na vážnejšiu tému ako obvykle. Ale keďže je to módny blog, tak v závere spomeniem v krátkosti niečo o mojom outfite. Takže začíname s niečím na zamyslenie.
Týždenná správa – čo ma nahnevalo, vytočilo, ale i pobavilo
S čím som sa stretla za posledný týždeň, čo ma vytočilo a čo nahnevalo a teraz sa už nad tým len pousmejem, keďže nič iné mi asi neostáva:

  • U nás Slovákov je pravidlom podpisovať niečo bez toho, aby sme si to prečítali alebo niečo, čo ešte nič neobsahuje a potom sa to vraj dopíše. Pýtam sa, prečo je tomu tak? Napríklad prídete k mobilnému operátorovi, ten vám pripraví niekoľkostránkovú zmluvu napísanú malými ťažko čitateľnými písmenkami a my ju hneď podpíšeme.
  • Neochota bežných ľudí a štátnych inštitúcii pomôcť ostatným, keď to najviac potrebujú. Hovorím aj o tých drobných pomociach, vlastne myslím len tú láskavosť, ktorú prirodzene očakávate od konkrétnej osoby, či nejakého štátneho orgánu.
  • Nevedomosť ľudí, že rôzne štátne inštitúcie slúžia im a nevedomosť úradníkov, že sú tu na to, aby slúžili nám, bežným ľuďom. Koľkokrát vám nebolo niečo jasné a vy ste sa pýtali svojich známych, či hľadali na internete namiesto toho, aby ste zavolali na konkrétny úrad a opýtali sa osoby, ktorá s tým denne pracuje? Ale aj tu pozor, pretože odpoveď nemusí byť úplne správna a vám vznikne povinnosť zaplatiť pokutu. V takomto prípade odporúčam požiadať o písomnú odpoveď.
  • Neuvedomelosť veľkých obchodných spoločností, či drobných podnikateľov, že zákazníka si získavajú dva roky a môžu prísť oňho behom jednej sekundy. Podnikateľské subjekty sa často správajú povýšenecky a nechápu, že nebyť nás zákazníkov, by ich vôbec nebolo.
  • Dávame si veľmi skákať po hlave. Kým v súkromnom živote sme akože silní, sebavedomí, “takí ťažkí frajeri”, prídeme do zamestnania a už mlčíme, necháme sa šikanovať, či nevyjadrujeme svoj vlastný názor. Potláčame svoju prirodzenú osobnosť len preto, aby sme neprišli o prácu.
  • Mám zlomený prst na nohe, teraz. 🙂

Samozrejme, že boli aj radosti, s ktorými som sa stretla, a ktoré som si užila:

  • Dvojo nových elegantných nohavíc. Tie uvidíte neskôr tu na blogu.
  • Nový sprchovací kút.
  • Darček pre blízku osobu. Ani som neverila, že ho zoženiem. O to mám väčšiu radosť.
  • Narodenie dvojičiek mojej kamarátke Petre z Anglicka.
  • Narodenie syna mojej bývalej kolegyni.

Aj keď bilancia nie je úplne priaznivá, aj tak som šťastná a usmievavá a aktuálne sa mám výborne!

Čo nosím
Za môj piatkový outfit som si zvolila blúzku, ktorú ste už mali  na mne možnosť vidieť. Stala sa mojou obľúbenou a myslím si, že ju budem opakovať častejšie. V poslednom čase som celkovo od klasických topov upustila a presedlala som na blúzky z ľahkého, splývavého materiálu. Odporúčam ich, pretože sú veľmi príjemné na telo, ženské, elegantné a niekedy dokonca vedia pôsobiť nóbl. Či už s dlhým alebo s krátkym rukávom, vždy sa hodia k slušným nohaviciam, k džínsom (aj k tým deravým), k sukniam a do kostýmov. Prvýkrát som im podľahla v Kotone, v nákupnom centre Eurovea. Tam bol veľký výber a ja som sa len prehrabávala až som si nakoniec vybrala, tú svoju prvú.

Sukňu od mamky som musela použiť ešte raz, kým ju opäť nevytiahnem zo šatníka po skončení jarnej a letnej sezóny. Nohy mi pritom zdobili moje staronové lodičky fialovej farby, ktoré sú ako papučky a ja sa v nich cítim ako v bavlnke. Topánky, ktoré nielen vyzerajú, ale aj výborne sedia, si prajem mať doma každý deň a v každej farbe. A prajem také rovnako aj vám moji milí followeri.

A čo vy, čomu ste podľahli naposledy? Máte aj vy takéto blúzky?

Prajem pekný víkend plný úsmevu!

outfit_žltá blúzka_fialová sukňa_Katharine-fashion is beautiful_Týždenná správa na zamyslenie
outfit_žltá blúzka_fialové lakované lodičky_Katharine-fashion is beautiful_Týždenná správa na zamyslenie
outfit_žltá blúzka_fialová sukňa_Katharine-fashion is beautiful
žlté pančuchy_detail_fialové lakované lodičky_Katharine-fashion is beautiful_Týždenná správa na zamyslenie
Sukňa: Tvorba mojej mamky, Blúzka: More & More, Fashion Outlet Parndorf, Topánky: Högl, Kabelka: BestBags, Pančuchy: Burlington, Slnečné okuliare: Prada
Fashion is beautiful
14 komentárov
  • Verna Ermina

    cute and unique…lovely dialy outfit,dear…
    hope we can follow each other…
    xoxo

    http://www.mysecretfabulous.blogspot.com
    http://www.uniqueuniqua.blogspot.com

    4. apríla 2014 at 22:20
  • Sam

    Loving the vivid mix of colours and cute tights and heels, looks amazing! I thank you for your kind words and wish you a splendid weekend!

    4. apríla 2014 at 23:45
  • sabine

    Du machst der Sonne Konkurrenz, Katherine!
    Das leuchtende Gelb ist wunderschön.
    Lieben Gruß und schönes Wochenende
    Sabine

    5. apríla 2014 at 5:31
  • Adri Anna (vratinka)

    Ty lodičky jsou perfektní! Krásně se hodíš do toho nádherného teplého a barevného jara, člověk má hned lepší náladu, když vidí něco jiného než černou 🙂

    5. apríla 2014 at 7:56
  • Lia Crystal

    Neverila by som tomu, ale fialová a žltá vážne spolu ladia. Pekne dokombinované. Prajem skoré uzdravenie prsta. 🙂
    Fashion Happenss

    5. apríla 2014 at 16:02
  • Missy May

    Oh i love the colour combo Katharine. Well done with this. Love it 🙂

    missymayification.blogspot.co.uk

    5. apríla 2014 at 17:40
  • evie

    fialová a žltá= krásna kombinácia:)

    6. apríla 2014 at 20:11