Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
5 jan

AKO NOSIŤ ZVIERACÍ MOTÍV

So zvieratkami nie sú žarty”. Aby som to upresnila, nebavím sa tu o zvieratkách ako takých, ale myslím tým zvieracie motívy, ktoré nejedna z vás miluje. Určite si doma v šatníku nájdete aspoň jeden kúsok, ktorý je s týmto motívom alebo sa mýlim? Obľúbené sú tigrie šaty, leopardí top, spodná bielizeň, či kabelka a v tom najhoršom prípade legíny s potlačou nejakej tej dravej šelmičky. Najmä tie sú favoritom medzi ženami s menej vycibreným vkusom a s postavou, ktorá sa nemá rada s týmto obtiahnutým kúskom.

Je pravdou, že v uliciach častejšie vidíte ľudí v oblečení so zvieracím motívom, v ktorom pôsobia veľakrát vulgárne. A prečo je tomu tak? Predovšetkým je to dané nevhodným kombinovaním jednotlivých kusov oblečenia, farieb alebo vzorov. Naozaj pri vzore mačkovitej šelmy stačí tak málo a z elegantnej dámy alebo sexy zvodnej tigrice sa stane neslušne oblečená osoba. Nevhodným mixovaním tohto motívu sa ľahko môžete ocitnúť na rebríčku najhoršie oblečených ľudí.

pár pravidiel ako nosiť zvierací motív

Takže, ak si trúfate na tigra alebo leoparda, tak sa naučte pár pravidiel, ktorými môžete zabodovať aj túto zimu:

K bunde z umelej kožušiny alebo ku kabátu so zvieracou potlačou si vyberte bielu blúzku (košeľu), tmavomodré alebo čierne skinny džínsy a elegantné čierne členkové čižmy, prípadne zateplené biele tenisky. To isté platí aj pri saku, pričom si na vrch saka oblečte dobre padnúci čierny kabát. Čierny klobúk, kabelka a slnečné okuliare sú doplnky, ktoré vám pomôžu k štýlovému outfitu.

Zvieracie legíny použite k čiernemu maxi svetru s rolákom a obujte si k nim čižmy s hrubou podrážkou a na hrubom vysokom podpätku. Aby vám nebola zima, skúste si obliecť trendovú parku.

Šaty so zvieracím motívom si kupujete také, aby sedeli na vašej postave. Ak sa chystáte na párty a máte tip top postavu, zvoliť môžete aj mini šaty. Zaobstarajte si čiernu kožušinovú bundu, ktorá je naozaj hitom tejto sezóny, navlečte si čierne pančušky a namiesto vysokých čižiem, ktoré môžu skôr ublížiť, obujte si čižmy nad členky na nízkom alebo na vysokom podpätku. Ak nemáte ideálnu postavu nezúfajte. Krásne budete v obtiahnutých šatách midi dĺžky, ktoré majú prednú a zadnú časť so zvieracím vzorom a boky s rukávmi v čiernej farbe.

Ak sa už rozhodnete pre zvierací motív, skúste pre “zvieratko” netradičnú farbu, napríklad sivú a jej odtiene. Pri obliekaní, ostatné časti outfitu voľte vo farbách oblečenia, kde sa nachádza zvierací vzor. Vtedy sa nemusí stať to, že ľahko skĺznete do lacného vzhľadu.

Ešte si stále neveríte? Inšpirujte sa od najlepších – filmové a spevácke hviezdy, blogeri, editori fashion magazínov, dizajnéri a pod.; na začiatku kopírujte ich štýl a potom pridávajte už čosi svoje, niečo, čo vás najviac charakterizuje a je vaším vlastnoručným podpisom. A ktovie, časom sa možno práve z vás stane inšpirácia pre niekoho iného.
ČO DNES NOSÍM
V mojom prípade si dnes “zvieratko” nasadlo na kabát, ktorý ste už raz mali možnosť vidieť tu. Je v sivej farbe s čiernymi škvrnami, a tak som sa snažila aj ostatnú časť outfitu vyskladať držiac sa kabátu. No a nebola by som to ja, keby som sa nesnažila oživiť outfit nejakou tou žiarivou farbou. Vsadila som na pastelovú žltú farbu, ktorá bude trendom na túto blížiacu sa jar.
AKO SPRÁVNE NOSIŤ OBUV SO ZVIERACÍM MOTÍVOM
Dávnejšie som vám písala o topánkach s týmto motívom a pridala som vám pár inšpirácii ako ich nosiť a s čím ich kombinovať. Pamätáte? Ak nie, môžete si článok pripomenúť tu.
katharine-fashion-is-beautiful-blog-ako-nosit-zvieraci-motiv-2-outfitkatharine-fashion-is-beautiful-blog-ako-nosit-zvieraci-motiv-3-outfitkatharine-fashion-is-beautiful-blog-ako-nosit-zvieraci-motiv-4-outfitkatharine-fashion-is-beautiful-blog-ako-nosit-zvieraci-motiv-5-outfitkatharine-fashion-is-beautiful-blog-ako-nosit-zvieraci-motiv-6-outfitkatharine-fashion-is-beautiful-blog-ako-nosit-zvieraci-motiv-7-outfit
Rolák: C&A, Sukňa: Tvorba mojej mamky, Kabát: More & More, Fashion Outlet Parndorf, Pančuchy: ???, Kabelka: JEJ, Čižmy: Högl

Fashion is beautiful

20 komentárov
  • MADAME LIPSTICK

    WOW! Great Look! Awesome bag!! 😉
    xoxo

    5. januára 2016 at 18:03
  • Martina, Elegant 40

    Moc hezký článek! Tvůj outfit se mi také líbí. Je odvážný díky punčochám, ale je to skvěle sladěné. Moc ti to sluší! Mně by se líbily i vysoké kozačky, aby ta žlutá jen tak při chůzi "problikla."

    5. januára 2016 at 18:06
  • Dominika Makarova

    pekný outfit, zladila si to pekne no zdá sa mi, ak si chcela zdominantniť ten kožuch zvieracieho motívu – je to fajn, že si k tomu dala tie žlté pančuchy, no tá kabelka – neviem či už sa nebije s tým zvieracím motívom. Teraz mám pocit, že tá žltá farba predominovala nad tým zvieracím motívom. Ale inak si kočka v tom! 😉 neviem či poznáš aj môj blog, ale budem rada ak naň niekedy zavítaš:)

    Dominika Makarová fashion blog

    5. januára 2016 at 19:48
  • Sabina B.
    6. januára 2016 at 5:27
  • Daniela P

    Tak tenhle outfit se mi moc líbí! Obecně barevné silonky moc nemusím, ale tobě to vážně sluší. Navíc kombinace žluté a šedočerné je vážně skvělá 🙂
    HollyChicc

    6. januára 2016 at 13:45
  • Veronika Šmerdova

    Mně se nejvíc líbí ta kabelka, na ty já jsem ulítlá 🙂
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    9. januára 2016 at 9:52
  • Veronika Šanderová

    Krásný outfit 🙂 Ta kabelka je skvělá 🙂
    Ginger

    9. januára 2016 at 18:30
  • Katarína Sládečková

    Tak to vyzerá perfektne

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    17. januára 2016 at 18:15
  • she.is.the.one

    mas recht. nosit zvieracie vzory je zlozitejsie, nez sa zda 🙂

    20. januára 2016 at 10:15
  • MargiFashion

    Máš čistú pravdu Kati. "So zvieratkami nie sú žarty." 🙂
    Je tomu presne tak, ale Ty si sa s nimi popasovala skutočne majstrovsky. Kabát je veľmi pekný a chválim odvahu kombinácie s výraznými pančuškami.

    MargiFashion

    23. januára 2016 at 18:12