Posledné články

Podľa čoho spoznáte nákupnú maniačku_Katharine-fashion is beautiful_Blog 5_Tuliphousehotel_Džínsy Zara_Biele lodičky Kati_Okuliare Misteroptic_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
PODĽA ČOHO SPOZNÁTE NÁKUPNÚ MANIAČKU
View Post
OUTFITOM KU ŠŤASTIU_Katharine-fashion is beautiful_Blog 3_Ružové sako_Flitrované džínsy Zara_Kožený vak Nucelle JEJ_Farebné slipony_Katarína Jakubčová_Fashion blooger
OUTFITOM KU ŠŤASTIU
View Post
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE_Katharine-fashion is beautiful_Blog 2_Ženilkový sveter zo Zary_Vyšívané džínsy_Tenisky s mašľou_Katarína Jakubčová_Fashion blogger
SPOMIENKA NA SVETER VĎAKA ZARE
View Post
To top
16 feb

HRIEŠNE DOBRÁ SUKŇA

Aj tento rok sa mi začal v podobe nových sukní. Pribudli mi vďaka neskutočne výhodnej kúpe za bezkonkurenčné ceny (vystihnúť zľavy v pravý čas je na nezaplatenie) a vďaka mojej šikovnej mamke. Musím skonštatovať, že sa nám začínajú vytvárať slušné látkové zásoby a som veľmi zvedavá, kedy sa ich podarí riadne zužitkovať. Všetky štyri sukne sú v dĺžke po kolená a nosiť ich môžem do práce, na rande s priateľom, či pri posedení na káve s kamoškami. Ako inak, sú opäť farebné, a preto si k nim stačí dať niečo v klasickej bielej alebo čiernej farbe, prípadne v obľúbenej béžovej.

         V prípade prvej ušitej sukne som sa nechala minulý rok inšpirovať v obchode Pietro-Filipi, kde som si skúšala jednu červenú so zlatými gombíkmi. Ani si neviete predstaviť, akú radosť som mala, keď som podobný typ sukne našla v dvoch starších vydaniach Burdy. Hneď mi bolo jasné, že musím urobiť strih, aby mohla moja nová sukňa uvidieť svetlo sveta. Čo sa týka tejto prvej sukne, jej dominantou sú gombíky, vrecká a zapínanie vpredu. Viac vám už však neprezradím, veď ju postupne uvidíte aj tu na blogu.

        Druhá sukňa v bordovo-čiernej kombinácii je úzkeho strihu. Za jej výrazný prvok považujem káro, ktoré asi nikdy nevyjde z módy. Už sa neviem dočkať ako vám ukážem jej vyžitie v súvislosti s mixovaním vzorov na ostatných kúskoch oblečenia. Pokiaľ ide o tretiu sukňu, tak u nej išlo viac o prešitie ako o ušitie z novej látky. Bola to sukňa midi dĺžky. Teraz je však skrátená a pozornosť si získava nielen vďaka farbám a káru, ale aj prostredníctvom zaujímavo riešenej spodnej časti. Veď aj túto sukňu budete mať príležitosť uvidieť neskôr.

          Ale poďte sa teraz so mnou pozrieť na tú poslednú. Dobre viete, že nedeľa patrila všetkým zamilovaným. Áno, je to sviatok, ktorý si už postupne získava miesto aj tu v našich končinách. Niežeby som bola veľkým fanúšikom tohto sviatku, ale aj tak som si chcela Valentína vychutnať spoločne s priateľom. Užili sme si ho naplno, pričom sa nám podarilo neplánovane skončiť aj v Auparku, kde sme zároveň nafotili aj dnešný outfit. V ňom si môžete všimnúť spomínanú štvrtú novú sukňu, u ktorej zabodovala najmä zelená farba. Nejako zvlášť som sa nezapodievala, čo si k nej oblečiem, len som siahla po všetkom čiernom s výnimkou jedného z mojich naj kabátov, ktorý ste videli aj tu a tu a čiapky, ktorej to so sukňou farebne ladilo.Ako ste strávili Valentína vy a čo pekné ste dostali?

Majte sa krásne!
Vaša Katharine 🙂
katharine-fashion-is-beautiful-blog-sukna-outfit-1katharine-fashion-is-beautiful-blog-sukna-outfit-2katharine-fashion-is-beautiful-blog-sukna-outfit-3katharine-fashion-is-beautiful-blog-sukna-outfit-4katharine-fashion-is-beautiful-blog-sukna-outfit-5katharine-fashion-is-beautiful-blog-sukna-outfit-6Pulóver: C&A, Sukňa: Tvorba mojej mamky, Kabát: Hallhuber, Pančuchy: Calzedonia, Čiapka: Brigide Bijoux, Kožené rukavice: ???, Kabelka: Kúpená v Ríme, Taliansko, Čižmy: Eobuv

Fashion is beautiful

22 komentárov
  • Sofie futó

    Všechno krásně sladěné a moc ti sluší <3

    16. februára 2016 at 19:34
  • Mama Wears Prada

    Tieto farby zboznujem, take mile a romanicke. 🙂

    16. februára 2016 at 21:57
  • NITA

    Veľmi pekný, elegantný outfit, len mám pocit, že ti trošku pridáva roky. Ale inak sukňa má krásnu farbu a naozaj ladí s čiapkou. My sme na Valentína prerábali byt a večer sme boli vo fastfoode na suhi 😀 Žiadna veľká romantika sa nekonala, keďže sme po celom byte boli uťahaní.

    NITA

    17. februára 2016 at 10:03
  • she.is.the.one

    ty tak vies kombinovat farby :))

    17. februára 2016 at 12:49
  • Minau

    Krásná sukně a čepička!

    17. februára 2016 at 19:25
  • Alena Vorontsova
    17. februára 2016 at 20:23
  • Annette K.

    Ty botky jsou zajímavé 🙂

    18. februára 2016 at 9:56
  • Dominika Makarova

    ten kabátik je maximálne božský! 😉

    Dominika Makarová fashion blog

    18. februára 2016 at 17:57
  • Zuy

    ja so mtiež poslednej dobe akási sukňová.. aj som si dala záväzok, že budem nosiť viac sukne 🙂

    19. februára 2016 at 17:33
  • Kate P.

    když jsem viděla první fotka, řekla jsem si wov ty to sluší, tak jsem neodolala a podívala se na ostatní fotky s celým outfitem. Moc se mi líbí, kabátek je úžasný.

    http://somethingbykatep.blogspot.cz/

    21. februára 2016 at 17:18
  • MargiFashion

    Dokonalá farebná kombinácia. Som veľmi zvedavá na nové sukne v Tvojej zbierke.
    Škoda, že si túto neukázala viac z blízka, ale verím, že sa na blogu ešte objaví.
    Mimochodom, čiapka Ti veľmi pristane. Na prvej fotke vyzeráš fantasticky 😉

    MargiFashion

    21. februára 2016 at 20:13